MENÜ

Van Persie çıldırttı! 3 yılda tam 14 sakatlık...

Van Persie; 34 maçı, yani koca bir sezonu oynamadan geçirdi. Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'in en çok kazanan ismi durumundaki Van Persie, 3 yılın birini oynamadan bitirdi. Hollandalı golcü, 31 Ağustos'ta milli takımda yaşadığı sakatlıktan sonra bir daha takıma dönemedi

Van Persie çıldırttı! 3 yılda tam 14 sakatlık...

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla, 2015-16 sezonunda Manchester United'dan aldığı Hollandalı golcü Robin van Persie, umut olmak bir yana, sarı-lacivertlilerin kabusu oldu.

Hollandalı sakatlanınca, bir daha iflah olmuyor. İngiliz ekibinde forma giydiği 3 sezonda 4 sakatlık yaşayan ve 153 gün takımdan ayrı kalan, Van Persie, F.Bahçe'de 3 yılda 14 kez sakatlanıp 195 gün kendini unutturdu. Aylık 490 bin Euro'luk geliriyle ligin en çok kazanan ismi olan Hollandalı, sakatlıklar nedeniyle 34 maçı yani, ligde bir sezonda 34 karşılaşma olduğu göz önüne alındığında bir sezonu kaçırdı.

Ali Koç'un hamlesi Aziz Yıldırım'ı çıldırtacak!

HER 4 GÜNDE BİR YATIYOR

34 yaşındaki Robin van Persie, Fenerbahçe'de sakat olduğu için maça çıkmadığı bir dönemde Hollanda Milli Takımı'nın davetine uyarak ülkesinin yolunu tutmuştu. 31 Ağustos'ta Hollanda'nın Fransa'ya 4-0 yenildiği maçta oyuna sonradan giren ve 27 dakika oynayan golcü futbolcu o tarihten sonra bir daha Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkamadı. Sarı-lacivertli takımla 3. sezonunu yaşayan "Uçan Hollandalı", 87 maçta oynadı. 3 karşılaşmayı da kart cezaları nedeniyle kaçırdı. 857 günlük Türkiye kariyerinin yüzde 22'sini yani neredeyse her 4 günün birini sakat geçiren Van Persie, "Sakat Hollandalı"ya dönüştü.



Kaynak: Sabah

Fenerbahçe'ye Dünya yıldızı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ