MENÜ

Van Gaal: Henüz emekli olmadım

Dün yapılan haberlerde teknik direktörlük kariyerine son verdiği öne sürülen Louis van Gaal, henüz kesin bir karar vermediğini açıkladı.

Van Gaal: Henüz emekli olmadım

Geçtiğimiz mayıs ayında Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir takımla anlaşmayan Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'ın teknik direktörlük kariyerine son verdiği dün akşamdan beri spor dünyasında konuşulmaya başlandı. Hatta deneyimli teknik adamın eski takımı Bayern Münih, van Gaal için veda videosu hazırladı.

''Kesin kararımı hazirandan sonra vereceğim''

Ancak 65 yaşındaki teknik adam bugün İspanyol radyosu Cadena Ser'e yaptığı açıklamada kesin kararını yaz aylarında vereceğini duyurdu ve De Telegraaf gazetesinin dün yaptığı haberde söylediklerini yanlış aktardığını belirtti.

Geçtiğimiz ay Valencia'dan aldığı teklifi reddeden deneyimli teknik adam, ''Emekli olduğum şu an için doğru değil ama haziran ayında tatilimin sona ermesinin ardından kararımı vereceğim.'' dedi.

Ajax, Barcelona, Bayern Münih ve AZ Alkmaar ile lig şampiyonluğu yaşayan Louis van Gaal, son olarak Mnachester United'ı çalıştırdı.

(Eurosport)

Haberin Devamı
YORUM YAZ