MENÜ

Valerie Garnier: "Fenerbahçe'den gönderildiğimi kısa mesajla öğrendim"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'ndaki görevine son verilen Fransız antrenör Valerie Garnier, ayrılık sonrası ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. 54 yaşındaki başarılı koç, Sarı Lacivertli yönetimine kendisini gönderme biçimi nedeniyle sitem etti.

Valerie Garnier: "Fenerbahçe'den gönderildiğimi kısa mesajla öğrendim"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'ndaki görevine geçtiğimiz günlerde son verilen Fransız antrenör Valerie Garnier, ayrılık sonrası ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Sarı Lacivertliler ile iki lig ve bir de Türkiye Kupası zaferi yaşayan 54 yaşındaki deneyimli koç, RMC Sport adlı televizyon kanalına verdiği röportajda gönderiliş biçimine şu sözlerle isyan etti:

Haberin Devamı

"Yollarımızın ayrıldığını telefonuma gelen mesajla öğrendim. Takımın genel menajerine rağmen alınan bu karardan ötürü şaşkınlık yaşadım. Görev yaptığım sürede takımın gelişimine katkıda bulundum ve 10 ayda üç kupa kazandım. Fakat yönetim, böyle bir karar aldı. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Ekibime ve oyuncularımın bana gönderdiği destek mesajlarından çok etkilendim. Birbirimizi çok özleyeceğiz."

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ