MENÜ

Valencia Basket: 89 Olimpia Milano: 103

Turkish Airlines EuroLeague'de Olimpia Milano, 2 uzatma devresinin oynandığı mücadelede Valencia Basket'i deplasmanda 103-98 yendi.

Valencia Basket: 89 Olimpia Milano: 103

Turkish Airlines EuroLeague'de Olimpia Milano deplasmanda 2 kez uzatmaya giden mücadeleyi 103-98'lik skorla kazandı.

İlk periyotta iki takım da dengeli bir şekilde hücum etti ve sahibi Valencia Basket, 20-19 önde kapattı.

2. çeyrekte de güç dengesi çok bozulmadı ve iki ekip oyuncuları set oyunları ile mücadelenin içinde kalmayı başardılar. İlk yarı 45-41 Valencia'nın üstünlüğü ile sona erdi.

3. çeyrekte iyi gözüken taraf ev sahibi İspanyollar oldu ve 64-58'lik skoru yakaladı. Ev sahibi olmanın da avantajını kullanmak isteyen Valencia rüzgarı arkasına almış bir görüntü gösterdi.

Ancak 4. çeyrekte işler değişti ve Milano oyuna ağırlığını tam anlamıyla koymasada bu maçı çok istediğini gösterdi. Özellikle Curtis Jerrells maça damgasını vuran isim oldu. Sonu heyecan içerisinde geçen mücadele 74-74 sona erince kazananı belirlemek için uzatmalara geçildi.

İlk uzatma periyodunda da büyük çekişmeye sahne olan mücadelede 85-85 eşitlik olunca 2. uzatmaya geçildi.

Maçın büyük bölümünü heyecan içinde izleyenlere karşılığı sonunda Milano verdi ve ikinci uzatmada tam 18 sayı bulan İtalyan temsilcisi sahadan 98-103 galip ayrılmayı başardı.

Uzun yıllar ülkemizde forma giyen Curtis Jerrells 30 sayılık performansı ile kariyer rekoru kırarak takımı Olimpia Milano'ya galibiyeti getiren isim oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ