MENÜ

Valencia - Barcelona maçı canlı yayın, canlı izle

Mestalla’da Valencia, lider Barcelona’yı konuk edecek. Şampiyon adaylarının en çok zorlandığı deplasmanda nefesleri kesecek bir mücadele bizleri bekliyor olacak. Peki Valencia Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Mücadeleyi haberimizden canlı şekilde takip edebilirsiniz. Heyecanın yüksek seviyelere ulaşacağı bu maçta her iki takımın da tek hedefi galibiyet. Mücadele başladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Valencia - Barcelona maçı canlı yayın, canlı izle

Mestalla’da Valencia, lider Barcelona’yı konuk edecek. Şampiyon adaylarının en çok zorlandığı deplasmanların başında gelen Mestalla’da neler olacağını merak ediyor musunuz?

Haberin Devamı

Ligde Real Madrid'le aynı puanda zirvede yer alan ve geçtiğimiz hafta teknik direktör değişikliğine giden Barcelona, şampiyonluk yolunda kayıp istemiyor. Son iki sezonda Mestalla maçlarda rakibine galibiyet göstermeyen Valencia ise Katalan devinden yine puan almayı amaçlıyor.

MÜTHİŞ ORANLARI KAÇIRMA! HEMEN KUPON YAP

Valencia Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Valencia Barcelona maçı 18:00'de başlayacak. Mücadele D-Smart 77. Kanal Spor Smart ya da D-Smart YouTube adresinden (https://youtube.com/dsmartdunyasi) takip edilebilecek.

Spor Arena olarak biz de karşılaşmayı sizlere anbean, kesintisiz bir şekilde canlı yayınla aktaracağız.

YORUM YAZ