MENÜ

Valbuena yeniden doğdu

Sarı-Lacivertliler’e geldiğinden beri hocalarına kendisini kabul ettiremeyen Fransız yıldız, Koeman’la yeniden doğdu. Derbide 1 gol ve 1 asistle oynayan 34 yaşındaki oyuncu, “Bu beraberliğin bize büyük moral vereceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Valbuena yeniden doğdu

Geçen sezon Aykut Kocaman ve bu sezon başında da teknik direktör Phillip Cocu tarafından sistem oyuncusu olmaması gerekçesi ile uzun süre kulübeye mahkum edilen Mathieu Valbuena, geçici olarak takımın başına gelen Erwin Koeman ile adeta kendini buldu.

Haberin Devamı

Galatasaray maçında penaltıdan farkı 1’e indiren ve Jailson’un beraberlik golünün asistini yaparak adeta doğan Valbuena, gelecek adına umutlu konuştu.

Galatasaray derbisinin takım ve camia için öneminin altını çizen Valbuena, “Uzun bir aradan sonra ilk kez böyle zorlu bir maçta ilk 11’de şans buldum. Takım olarak ilk başlarda geçmiş dönemin ağırlığın hissettik. Bu nedenle aynı hataları tekrarlayıp, 2-0 geriye düştük. Ancak potansiyelimizi sahaya yansıttığımız anda neler yapabileceğimizi gösterdik” yorumunu yaptı.

‘Geri dönüş kolay değildi’

34 yaşındaki oyuncu, böyle bir ortamda geri dönüşü her takımın başarma imkânının olmadığını vurgulayarak, “Galibiyeti kaçırdığımız bir maç oldu. Bundan sonraki süreçte bu derbinin bize büyük bir moral vereceğini düşünüyorum. Fenerbahçeli kardeşimiz Koray Şener’in ölümü ise bizi çok üzdü” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ