MENÜ

"Valbuena sahada olmalıdır"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Anderlecht'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya Aykut Kocaman ve Cocu döneminde forma şansı bulamayan Valbuena'nın performansı damga vurdu. Tecrübeli futbolcu 1 gol, 1 asistle maçın parlayan yıldızı oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Valbuena'nın hem Galatasaray derbisindeki hem de Anderlecht maçındaki performansını değerlendirdi.

Aykut Kocaman ve Cocu döneminde forma şansı bulamayan Valbuena'ya Erwin Koeman şans verdi. Tecrübeli futbolcu Anderlecht maçında 1 gol, 1 asistle maçın parlayan yıldızı oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Valbuena'nın hem Galatasaray derbisindeki hem de Anderlecht maçındaki performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Valbuena'nın oyuna etki ettiğini ancak oyunun tamamının Valbuena'dan oluşmadığını ve başka parametrelerin olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Gollerden birini de Slimani atsa, bu kadar keskin Valbuena ifadeleri kullanmazdık" dedi.

Valbuena'nın Fenerbahçe'nin belirsizliği yüksek oyuncusu olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Valbuena bence sahada olmalıdır ama bu bence" dedi.

YORUM YAZ