MENÜ

Valbuena ligde de yok Avrupa'da da yok!

Geçen sezon Aykut Kocaman’ın forma şansı vermediği Mathieu Valbuena, Cocu’dan da darbeyi yedi. Hollandalı teknik adam, idmanlarda yeterli görmediği Fransız yıldızı, Dinamo Zagreb maçının kadrosuna almadı.

Valbuena ligde de yok Avrupa'da da yok!

Fenerbahçe’de, Avrupa Ligi’ndeki Dinamo Zagreb karşılaşması öncesi dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Phillip Cocu, bu sezon kendisinden çok şeyler beklenen ve UEFA listesinde de olan Mathieu Valbuena’yı kadroya almadı. Geçen sezon Aykut Kocaman’ın bizzat alınmasını istediği ancak daha sonra savunmaya yardım etmemesi ve koşmaması sebebiyle fazla forma şansı vermediği Valbuena, Cocu’dan da neşteri yedi. Hollandalı teknik adamın, Zagreb maçı öncesi yapılan antrenmanlarda performansını beğenmediği Fransız yıldızı, bu maç için yeterli görmediği için Hırvatistan’a götürmediği bildirildi.

Haberin Devamı

Bireysel idmanla geçirdi

Son olarak Süper Lig’de 1-0 kazanılan Konyaspor deplasmanında yedek kulübesinde yer alan, ancak süre alamayan 33 yaşındaki atak orta saha oyuncusunun adının devre arasında takımdan gönderilecekler listesinde olduğu konuşuluyor. Valbuena’nın dünü ise UEFA listesinde bulunmayan Berke Özer, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu ve Roberto Soldado’yla birlikte bireysel idman yaparak günü geçirdiği öğrenildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ