MENÜ

Valbuena, Alex de Souza'yı solladı!

2007-08 sezonunun ilk yarısında 12 asistle bu alandaki rekoru elinde bulunduran Alex, bu sezon aynı periyotta 13 asist yapan Valbuena tarafından geçildi.

Valbuena, Alex de Souza'yı solladı!

Fenerbahçe, ligin ilk devresinde sessiz sedasız bir rekora tanık oldu. Opta verilerine göre, sarı lacivertlilerin Fransız yıldızı Valbuena ilk devrede toplam 13 asiste imza artarak Alex de Souza’yı bile geride bıraktı. Fenerbahçe kariyerinde toplam 143 asiste imza atan Alex, ligin ilk devrelerinde ise toplam 68 asist yaptı. Brezilyalı yıldız lig şampiyonlar ligi, süper kupa ve Türkiye Kupası’nda toplam bu sayıya ulaşırken, Valbuena da ilk devrede toplam 13 asiste imza atarak Alex de Souza’nın ilk devrelerdeki rekorunu kırdı.

Hayat van Persie'ye güzel!

ALEX DAHA GOLCÜ

Alex de Souza ligin ilk devrelerinde en çok asist sayısına Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde harikalar yarattığı 2007-08 sezonunda ulaştı. Bu sezon ilk devrede 3 ayrı kulvarda 12 asist yapan Alex’in bu rekoru Valbuena tarafından kırılmış oldu. Brezilyalı yıldızın ise gol sayısı olarak Valbuena’ya göre çok daha skorer olduğunu belirtelim. Sambacı Fenerbahçe kariyerinde toplam 167 gol atmayı başardı. Valbuena ise Alex kadar golcü değil. Fransız oyuncu 5 süper lig 1 de Türkiye Kupası golü ile bu sezon 6 gole imza attı.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe'den harakiri!


Son dakika | Eski futbolcu Uğur Boral FETÖ itirafçısı oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ