MENÜ

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final için sahaya çıkıyor

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında, Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’u ağırlayacak. VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelede 16 Mart Çarşamba TSİ 18.00’de başlayacak. CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu eşleşmenin galibi yarı finalde Fenerbahçe Opet’in rakibi olacak.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final için sahaya çıkıyor

Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final bileti için sahaya çıkacak. Tarihinde 4 kez CEV Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan ve bu turnuvayı en çok kazanan iki takımdan biri olan sarı-siyahlılar, ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği karşılaşmanın rövanşında Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Giovanni Guidetti: “Baskı bizim hak ettiğimiz bir ayrıcalık”

16 Mart Çarşamba TSİ 18.00’de başlayacak mücadelenin zorlu geçeceğine dikkat çeken VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Görevimizin çok zorlu olduğunu biliyoruz. Bizi büyük bir mücadele bekliyor. Baskıyı hissediyoruz ancak her zaman dediğimiz gibi ‘Baskı bizim hak ettiğimiz bir ayrıcalık”. İlk maçta bize karşı harika bir performans gösterdiler. Hem takım olarak hem de bireysel olarak çok yetenekli bir ekibe karşı oynayacağız. Çok fazla hata yapmıyorlar. Oyunun her alanında güçlü ve komple bir ekip. Bu yüzden de bizi zorlu bir maç bekliyor.” dedi.

Cansu Özbay: “Taraftarlarımızı mutlu edeceğimizi inanıyorum”

VakıfBank’ın yıldız pasörü Cansu Özbay ise, “İlk maçta istediğimiz performansın uzağındaydık. Yaptığımız hataları tekrarlamamak için bu maça her zamanki gibi çok çalışarak hazırlanıyoruz. Çok daha dikkatli ve iyi bir takım oyunu ile seyircilerimizi her zamanki gibi mutlu edeceğimize ve turu geçeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar CEV Şampiyonlar Ligi’nde Polonya ekiplerine karşı oynadığı 28 maçın 23’ünü kazanan VakıfBank’ın yarı finale yükselmek için Developres Rzeszow’u mağlup etmesi gerekiyor. Sarı-siyahlılar karşılaşmayı 3-0 ya da 3-1 kazanması durumda yarı finale yükselen ekip olacak. VakıfBank mücadeleyi 3-2 kazanırsa yarı final biletini alan ekibi altın set belirleyecek. VakıfBank - Developres Rzeszow eşleşmesinin kazananı yarı finalde Fenerbahçe Opet’in rakibi olacak.

VakıfBank, Şampiyonlar Liginde yarı final için sahaya çıkıyor

YORUM YAZ