MENÜ

Vakıf kaldığı yerden!

Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine taşıyarak Türkiye'ye voleybolda tarih yaşatan Vakıfbank Türk Telekom, Dünya Şampiyonası'na da zaferle başladı. Temsilcimiz ilk maçında Dominik Cumhuriyeti takımı Mirador'u set vermeden yendi.

Vakıf kaldığı yerden!

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’ye ilk kupasını kazandırıp, tarihe geçen Vakıfbank Türk Telekom, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor... Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak Avrupa’dan direkt katılma hakkı elde eden Vakıfbank, dün ilk maçına çıktı. A Grubu’nda yer alan temsilcimiz, dün Dominik Cumhuriyeti ekibi olan Mirador ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Vakıfbank, mücadeleyi, 25-13, 25-19 ve 25-14’lük setlerle 3-0 kazandı. Vakıfbank’ın Fenerbahçe’den transfer ettiği, Alman voleybolcu Christiane Furst, karşılaşmada ilk 6 içerisinde yer aldı. Yeni takımıyla ilk kez resmi maçına çıkan Fürst, Vakıfbank’a 10 sayı kazandırdı.

Haberin Devamı

İkinci maç çarşamba günü

Öte yandan Vakıfbank, grubundaki ikinci ve son maçını çarşamba günü TSİ 17.00’de Kenya takımı Prinsons ile oynayacak. Mücadele NTVSpor’dan naklen yayınlanacak. Gruplarda ilk iki sırayı alacak takımlar çapraz eşleşerek Perşembe günü yarı finalde karşı karşıya gelecek. Final mücadelesi 14 Ekim Cuma günü yapılacak.

YORUM YAZ