MENÜ

"Üstünel'le devam etmek istedik ama olmadı"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel'in istifasını değerlendirdi.

"Üstünel'le devam etmek istedik ama olmadı"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Futbol A.Ş.’deki görevinin ardından kulüp yönetim kurulu üyeliğini de bırakan Haldun Üstünel ile ilgili olarak, "Kendisiyle devam etmeyi isterdik, ama şartlar buna müsaade etmedi" dedi.

Haberin Devamı

Adnan Polat başkanlığında gerçekleştirilen kulüp yönetim kurulu toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel’in Başkan Polat ile yaptığı görüşmenin ardından istifasını sunduğunu belirterek, bu durumun yönetimde çatlak veya dağılma oluşturmayacağını söyledi.

Üstünel’in, yönetim kurulu toplantısına gelerek veda ettiğini ve kendilerine başarılar dileğinde bulunduğunu bildiren Helvacı, şöyle devam etti:

"Biz de bugüne kadar kulübe yaptıkları için kendisine teşekkür ettik. Aramızdan ayrılmasına tabii ki üzüldük. Kendisiyle devam etmeyi isterdik ama şartlar buna müsaade etmedi. Kendisi böyle bir karar verdi. Umarım kendisi ve yönetim için hayırlı bir karardır."

İstifa gerekçesinin "görüş ayrılığı" olduğunun altını çizen Mehmet Helvacı, Üstünel’in yerine yönetim kurulu üyeliğine, yedek üyeler içinde seçimde en çok oyu alan Vedat Eşkinat’ın getirildiğini, bir soru üzerine de Futbol A.Ş.’nin başına getirilecek isim olarak, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan’ın adının hiç geçmediğini kaydetti.

YORUM YAZ