MENÜ

Uslanmadılar!

Beşiktaş'ın gece kuşlarını 'kurşunlar' bile uslandıramadı...

Uslanmadılar!

Beşiktaş’ta derbi gecesi yaşananlar, yönetimden teknik ekibe, camiadan taraftara kadar herkesi şoke etmişti. Dile kolay, Beşiktaşlı Gökhan Töre ve kulübün çalışanı Can İpekçi, kurşun yağan mekanda adeta ölümden dönmüştü.

Herkes bu olayın şaşkınlığını yaşarken “Bu kadarına da pes” dedirtecek bir başka gelişme yaşandı! Kartal’ın iki yıldızı ‘hiçbir şey olmamış gibi’ önceki gece yine ‘gece mesaisi’ndeydi!

Derbinin ardından Gökhan Töre’nin kurşunlandığı gece gurbetçi oyuncuyla birlikte olan Veli Kavlak ile Kartal’ın ABD’li yıldızı Jermaine Jones, önceki gece Cihangir turuna çıktı!

ZİN GÜNÜ AMA...

Gece 02.30 sularında Cihangir’deki Mona adlı mekana gelen ikili, yaklaşık 45 dakika kadar içeride kaldı. Daha sonra HABERTÜRK muhabirinin mekanın önüne gelmesi, Beşiktaş’ın ‘gece kuşlarını’ rahatsız etti. Barın güvenlik görevlilerinin içeriye haber vermesinin ardından Veli ve Jones, 03.15’te apartopar arka kapıdan kaçırıldı.

Olayın iki farklı boyutu söz konusu...

1- Beşiktaşlı oyuncular için izin günüydü. Teknik ekibin ‘İzin gününde istediğiniz gibi eğlenin’ dediği oyuncuların, ertesi gün idman yokken dışarıya çıkmaları kabul edilebilir.

2- Ancak madalyonun diğer yüzü var. Oyuncuların izin günüydü ancak Gökhan’ın kurşunlanmasının üzerinden daha 24 saat bile geçmemişken Veli ve Jones’un sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi davranması “Yok artık” dedirtti!

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ