MENÜ

Uşakspor-Ergene Velimeşespor maç sonucu: 2-0

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci yarısına Piserro Kahramanmaraşspor mağlubiyetiyle başlayan Uşakspor, evinde Ergene Velimeşespor'u yenerek tekrar çıkışa geçti.

Uşakspor-Ergene Velimeşespor maç sonucu: 2-0

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci yarısına Piserro Kahramanmaraşspor mağlubiyetiyle başlayan Uşakspor, evinde Ergene Velimeşespor'u yenerek tekrar çıkışa geçti. Ege ekibini galibiyete taşıyan golleri 30'uncu ve 83'üncü dakikada Kadir kaydetti. Son 5 maçında 4'üncü galibiyetini alan Uşakspor, 24 puana yükselerek alt sıralardan uzaklaştı. Velimeşespor ise 27 puanda kalıp ilk 5 yarışında yara aldı.

Haberin Devamı

Konuk ekibin 90'ıncı dakikada kazandığı penaltı 3 kez tekrarlatıldı. Uşakspor kalecisi Ersin iki penaltı pozisyonunda da gole izin vermezken itirazların edeniyle ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 3'üncü kez tekrarlanan penaltı atışında oyuncu değiştirme hakkı bulunmayan Uşakspor'da kaleye defans oyuncusu Levent geçerken, o da rakibe gol izni vermedi ve 3 kez kullanılan penaltı atışında da Ergene Velimeşespor sonuç alamadı.

YORUM YAZ