MENÜ

Ünlü model Bella Hadid yürek hoplattı!

Victoria's Secret'ın meleklerinden birisi olan Bella Hadid, güzelliğiyle olduğu kadar yaptığı sosyal medya paylaşımlarıylada gündemden düşmüyor. Son olarak elindeki vazoyu sansür olarak kullanarak iç çamaşırsız poz veren Hadid'in paylaşımı gündem oldu. İşte o görüntüler...

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Victoria Secret'in meleklerinden biri olan Amerikalı model, bu kez de elindeki vazoyu sansür olarak kullandı ve iç çamaşır giymeden poz verdi. İşte Bella Hadid'in o görüntüleri...

Haberin Devamı

BELLA HADID KİMDİR?

Tam adı Isabella Khair Hadid olan Bella Hadid, 9 Ekim 1996 doğumlu Amerikan modeldir. 2016 yılında sektör uzmanları tarafından Model.com'un Yılın Modeli Ödülleri'nde "Yılın Modeli" seçilmiştir. Amerikalı model, dünyaca ünlü marka olan Victoria Secret'in meleklerinden birisidir.

Annesi Hollandalı, babası Mohammed Hadid ise Filistinlidir. Kendisinden büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha vardır.

Bella Hadid, dini tercihi hakkında "Müslüman olmaktan gurur duyduğunu" söylemiştir. 8 Aralık 2017'de Hadid, Trump'ın ABD Büyükelçiliği'ni İsrail'e taşıma ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına karşı Londra protestolarına katılmıştır.

Haberin Devamı

YORUM YAZ