MENÜ

Ünlü astrolog Hande Kazanova, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendirdi!

Türkiye’nin kadın kanalı Woman TV’de yayınlanan, İnci Yazgan’ın sunduğu Astroloji programına konuk olan ünlü astrolog Hande Kazanova, Süper Lig’de şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Ünlü astrolog Hande Kazanova, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendirdi!

Türkiye’nin kadın kanalı Woman TV’de yayınlanan, İnci Yazgan’ın sunduğu Astroloji programına konuk olan ünlü astrolog Hande Kazanova, Süper Lig’de şampiyonluk yarışını değerlendirdi:

Haberin Devamı

"Kulüplerin kurulduğu dönemlerin bilgisi var. Bu tarihte ilan edildi gibi bilgilerimiz var. Güneşin tepede olduğu noktayı baz alıyoruz ama doğum zamanı tam olarak bilinemediği için net ve kesin sonuçlar diyemeyiz. Hayatımda ilk defa çok zorlandım. Çok başa baş ve kıran kırana bir mücadele var. Birkaç takımın haritalarında aldıkları açılara göre hangisinin bir anlamda diğerini geride bırakacağını görebiliyoruz. Tabi ki bir sonuç elde ettim.

“GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK”

Galatasaray’a bakıyorum. Bu üç takımın içinde en çok Galatasaray’ın dikkat etmesi gerekiyor. Güzel ve sansli bir döngü içerisindeler. Jüpiter Mars'larini tetikliyor, Üranüs'ü tetikliyor. Bundan iyi faydalansınlar. 7 gün sonra üzerlerindeki baskı artabilir. O maç çok önemli olacak. Yani Galatasaray-Başakşehir maçı. Ben bütün buradan yaptığım değerlendirmelerden sonra kıran kırana giden bu yarışta bu sene şampiyonluğu Galatasaray alır diyorum..Ama diğer taraftan yönetimle ilgili bir problemle karşılaşma ihtimalleri çok yüksek.

Haberin Devamı

Beşiktaş:

Beşiktaş'ta da yönetim anlamında büyük değişiklikler görünüyor.. Onun dışında Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında ibre Beşiktaş'tan yana.

Fenerbahçe:

Fenerbahçe'nin küme düşmeyecegini daha önce söylemiştim.. Fenerbahçe için zor bir yıldı yavaş yavaş toparlanmaya başlayacaklar ama bekledikleri çıkışı ancak 2020li yıllarda görüyorum.

Başakşehir

Başakşehir’in haritası var elimde. Başakşehir’in maddi konularda döngü içerisinde olduğunu görüyorum. Arkalarında olan şans ve fırsatları bu dönemde alamadıklarını hissedebilirler. 15 Mayıs’tan sonra bu etki açılmaya başlayacak. Başakşehir ani ve beklenmedik gelişmelerle son maçlarda performansını arttırabilir

Finansal Fair Play

Bütün takımların parasal problemleri devam edecek. Gelecek sezon UEFA'nin büyük yaptırımları olacağını ve futbolun çehresinin çok değişeceğini düşünüyorum.

YORUM YAZ