Almanya'da bir ilk! Bundesliga'daki ilk kadın teknik direktör
Bundesliga ekibi Union Berlin'de Teknik Direktör Steffen Baumgart'ın görevine son verildi ve yerine kadın teknik direktör Marie-Louise Eta sezon sonuna kadar göreve getirildi.

Bundesliga'da 29. hafta maçında Union Berlin, deplasmanda lig sonuncusu Heidenheim'a 3-1 mağlup oldu.
Haberin Devamı ›
Yaşanan bu olayın ardından Union Berlin'de Teknik Direktör Steffen Baumgart ile yollar ayrıldı.

ALMANYA'DA BİR İLK!
Baumgart'ın görevden alınmasını ardından ise sezon sonuna kadar U-19 takımının teknik direktörü Marie-Louise Eta takımın başına getirildi.
Böylece Eta, Bundesliga tarihindeki ilk kadın teknik direktör oldu.
Marie-Louise Eta yaptığı açıklamada, 'Bana bu zorlu görevi emanet ettiği için kulübe teşekkür ediyorum. Union’un en büyük gücü, böyle anlarda birlikte hareket edip tüm enerjiyi sahaya yansıtabilmek. Elbette, bu takımla ligde kalma adına gerekli puanları alacağımıza inanıyorum.' ifadelerini kullandı.
ALMANYA'DAN TÜRKİYE'YE







