MENÜ

Ünal Karaman'dan uyarı!

Ligde 2 maçtır beraberlikle yetinen Fırtına’da, Ünal Karaman devreye girdi. 13. haftadaki Fenerbahçe maçını hedef olarak gösteren başarılı hoca, “Kupadan sonra bursa ve Malatya’yı üst üste yenelim, rüzgarı arkamıza alalım. her şey bizim elimizde” dedi.

Ünal Karaman'dan uyarı!

Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetlerinin ardından düşüşe geçen Trabzonspor, önce Erzurum ile son olarak da Antalyaspor’la berabere kaldı. Teknik direktör Ünal Karaman ise alınan sonuçlardan çok oynanan futbolun yetersizliğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

İdmanda oyuncularını uyaran başarılı çalıştırıcı, “Futbol anlamında değişmek zorundayız. gördük ki, bu performans bize yetmez. Trabzonspor böyle olmamalı. Kaliteli bir kadroyuz ve daha iyisini yapabiliriz. Her şey sizin elinizde” dedi. 13. haftadaki Fenerbahçe maçını hedef olarak belirleyen Ünal Karaman, Akyazı’daki kritik randevuya kadar takımını istediği seviyeye getirmek istiyor.

‘Boş koltuk kalmaz’

Rotayı çizen Ünal hoca, “Kupayı kayıpsız atlattıktan sonra önümüzde çok kritik Bursa ve Malatya karşılaşmaları var. Ligde üst üste iki rakibimizi de yenelim, rüzgarı arkamıza alalım. Sonrasında zaten taraftar da gerekeni yapar, statta boş koltuk bırakmaz. Artık puan kaybı istemiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ