MENÜ

'Ünal Aysal şunu bilsin'

Nihat Özdemir'in hedefindeki isimlerden biri de Ünal Aysal'dı. Özdemir, Aysal'ın “Fenerbahçe yense bile Şampiyonlar Ligi'ne biz gideceğiz” açıklamasının camiayı yaraladığını söyledi

'Ünal Aysal şunu bilsin'

Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Fenerbahçe yense bile Şampiyonlar Ligi’ne biz gideceğiz açıklamasına cevap olarak, “Talihsiz bir açıklamaydı. Geçen sene Trabzonspor’la ilgli oynandı bu oyun. Hepimiz gördük ki, bizim yerimize trabzonspor’un gönderilmesi TFF’nin verdiği çok talihsiz bir karardı. Artık tüm spor camiası bunun yanlış bir karar olduğunu söylemektedir. Aysal’ın yaptığı açıklama, Fenerbahçe camisanı derinden yaralamıştır. Kendisi bu Play-Off maçlarını da Fenerbahçe’siz oynanacağını zannediyordu. Kendisine çeşitli kurul toplantılarında 18 kulübün yöneticilerinin yanında ne yaparsanız yapın ‘Play-Off’u bizimle oynayacaksınız’ dedik.”

Haberin Devamı

‘Şampiyon olacağız’

“Bugün Allah’a bin defa şükürler olsun ki, Play-Off’u onarla beraber oynuyoruz, şampiyonluk konusunda en az onlar kadar şansımız var. İnşallah bu sürecin sonunda hakkımız olan şampiyonluğu kazanacağız. Aysal’ın açıklamaları, kendi camiasının yaptığı ciddi hataların gidelmesi için yapıldı. Bu açıklamalar kendilerini ve Galatasaray camiasını hiçbir yere götürmez, bunu bilsinler”

YORUM YAZ