MENÜ

Ünal Aysal: Şampiyon olacağız, endişemiz yok

Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı bugün Florya'da yapılırken, yöneticiler sarı-kırmızılı takımın antrenmanının tamamını birlikte izledi. Başkan Ünal Aysal, "Takımın antrenmanını yerinde izlemek istedik, bizim takımın alacağı neticelerden hiçbir endişemiz yok" açıklamalarında bulundu.

Ünal Aysal: Şampiyon olacağız, endişemiz yok

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında GSTV'ye açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Burada olmak hepimiz için ayrı bir zevk. Oyuncuları doğal hallerinde görüp çalışmalarını izliyoruz. Hafta sonu için ümidimiz artıyor. Hocamın da bu konudaki özverisi ve dikkati bizi daha çok cesaretlendiriyor. Bizim neticelerden hiçbir endişemiz yok. Ama burada biraz daha mevsim sonuna yaklaşırken bu zevki daha derinden tatmak hepimiz için gurur verici" diye konuştu.

Teknik direktör Fatih Terim, "Başkanımızın, yönetim kurulu toplantısını burada yapma fikri çok güzeldi. Başkan ve yönetici arkadaşlarımızla zaten hep bir aile gibiyiz. Ünal Aysal'dan en alta kadar herkes burada. Güzel bir ortam içerisindeyiz. Sadece antrenmanı takip etmekle kalmıyoruz, başkanımızla konuşamadığımız şeyleri de burada konuşma imkanımız oluyor. Yönetimi burada toplantıya çağırdığı için Sayın Başkanım'a teşekkür ediyoruz. Yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da, "Ligin en önemli günlerine ve maçlarına geldik. Takımımızın konsantrasyonundan da çok memnunuz. Zaten Süper Lig'de 31 haftadır maçları tek tek düşünen ve her haftaya kazanmak için çıkan bir takımımız var. Artık bu son 3 maçta da böyle olacak. Ama yine de biliyoruz ki takımımız maçları tek tek düşünüyor. En önemli maçımız şu an için hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçı. İnşallah kazanıp ondan sona Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarından galip gelerek şampiyon olmayı planlıyoruz. Tekrar ediyorum. Bütün sene takımımız, o hafta kimle oynuyorsa o maça konsantre olmuştu. Bu hafta da öyle olacak inşallah" dedi.

Başkan Yardımcısı İrfan Aktar, "Pazar günkü maça hazırlık yapıyoruz. Hiçbir maçı oynamadan kazanamazsınız. İnşallah Sivasspor maçından galip ayrılırız ve bu sezonu mutlu kapatırız" açıklamasında bulundu.

Yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan ise, "Ne kadar kıskansalar da ne kadar içeride o hava yok diye yansıtmaya çalışsalarda Galatasaray'da hep aile havası var. Biz hep aile olarak hareket ettik. Başarının altındaki sırlardan bir tanesi de bu. Dışarıdan ne kadar saldırılsa da biz içeride aile gibiyiz. Her maç ciddi oynanması gereken bir olay. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bize duymayanlara da saygı duyuyoruz ve onun için de 'Biz şampiyon olduk' gibi polemiklerin dışındayız. Galatasaray 3 maçını kazanmaya çalışacaktır bundan sonra. Bizim bakış açımız bu" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından akşam antrenmanıyla başladı. Antrenmanın ilk bölümünde Galatasaraylı futbolcular düz koşu ve ısınma, açma - germe hareketleri gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde oyuncular üç grup halinde dar alanda çift kale maç yaptı.

Wesley Sneijder, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Çağlar Birinci tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı. A2 akımından Berk İsmail Ünsal da antrenmanda yer aldı.

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ