MENÜ

Ünal Aysal: Bu daha başlangıç

Başkan Aysal, “Sneijder beni yanıltmadı. Maç eksiği vardı. Real Madrid maçından sonra ligde de sorumluluk aldı. Çok katkısı olacak. Drogba zaten ilk maçtan itibaren katkı vermeye başladı. Bizi çok tenkit etmişlerdi ama görüyorum ki, doğru karar vermişiz” dedi

Ünal Aysal: Bu daha başlangıç

Sarı-Kırmızılı kulübün başına geldikten sonra ilk sezonunda şampiyonluk, ardından Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final gören ve ikinci sezonunda da liderliği kimselere bırakmayan bir takım gören Ünal Aysal, yaşadıklarından oldukça memnun. Deplasmanda oynanan Karabük maçının ardından, kendisine çay getiren stat görevlisine, “Teşekkür ederim, çok naziksiniz. Ama bu çayı bugün için benden ziyade oyuncularım hak etti” diyerek espri yapan ve mutluluğu yüzünden okunan Başkan, “Maça gelmeye önceden karar verdim. Reklam olmasını istemedim. Galiba moral oldu benim gelmem. Gaziantep’e de gideceğim” ifadesini kullandı ve Karabük taraftarı ile yönetiminin konukseverliğinden memnun kaldığını belirtti. Oyuncuların performansını da değerlendiren Aysal, şöyle devam etti:

‘Asıl mutlu eden kişi...’


“Sneijder beni yanıltmadı. Maç eksiği vardı. Onu kapatıyor. Real Madrid maçından sonra bu kez de ligde sorumluluk aldı. Bize çok katkısı olacak. Drogba ilk süre aldığı andan itibaren zaten katkı vermeye başladı. İki oyuncuyu alırken bizi ağır şekilde tenkit ettiler. Ama görüyorum ki doğru karar vermişiz. Hem Sneijder hem de Drogba lider yönlerini, tecrübelerini zor anlarda göstereceklerdir. İkisine de güveniyorum. Ama beni mutlu eden bir isim daha var. O da Melo. Son haftalarda elini taşın altına soktu.”

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ