MENÜ

Umut Meraş kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Bursaspor'da gösterdiği performansla Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre'a transfer olan Umut Meraş Milli Takımın'da değişilmez isimleri arasına girdi. Şenol Güneş'in vazgeçmediği Umut, kaptığı formayı bir daha bırakmadı. Hasan Ali'nin iyileşmesine rağmen İzlanda maçına ilk 11'de başlayan Umut Meraş bir anda gündem oldu. Futbolseverler, ''Umut Meraş kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Detaylar haberimizde.

Umut Meraş kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Sezon başında Bursaspor'dan Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre'a transfer olan Umut Meraş, sergilediği performansla alkış toplamaya devam ediyor. Formayı kapan genç oyuncu, Milli Takımın'da değişilmez isimleri arasına girdi.

Haberin Devamı

Fransa'ya çabuk uyum sağlayan Umut, Hasan Ali'nin sakatlığında Ay-Yıldızlı formayı da kaptı. Çalışkanlığıyla dikkat çeken Umut, bitmek bilmeyen enerjisi ile takdir topluyor.

Umut Meraş kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Umut Meraş, 20 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 13 yaşındayken Sehremini futbol kulübünde başlayan Umut Meraş, 2011 yılında Sarıyer ve 2012 yılında Yeşilköy takımlarında forma giydi. 2013 yılında Boluspor alt yapısına dahil olan başarılı futbolcu 2014 yılında A Takım'da forma giymeye başladı. Kısa sürede A Takım'a monte edilen Umut Meraş, 2018 yılında Bursaspor’un radarını girdi. İsmi Galatasaray'la da anılan Umut, 265 bin euro bedelle Bursaspor'a transfer oldu.

Sol bek ve sol açık mevkilerinde forma giyen 1,78 boyundaki Umut Meraş'ın piyasa değeri ise 1 milyon euro.

YORUM YAZ