MENÜ

Umut Bulut'un amcası konuştu!

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara'da yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlerin arasındaydı. Umut'un amcası Ömer Bulut, yaşananlar sonrasında açıklamalarda bulundu.

Umut Bulut'un amcası konuştu!

37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Ankara’daki hain terör saldırısında Galatasaraylı Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un da vefat etti.

Merhum Kemal Bulut’un cenazesi bugün memleketi Kayseri’de ikindi namazına mütakip defnedilecek. Haberi duyan Umut Bulut dün sabah saatlerinde hemen Ankara’ya gitmişti. Umut babasının naaşıyla birlikte Ankara’dan Kayseri’ye gitti.

Bulut ailesinin Kayseri’de bulunan evlerine ise Türk bayrağı çekildi. Acılı ailede Türk bayrağı çekili evde taziyeleri kabul ediyor.

"YÜRÜYEREK EVİNE GİDİYORDU"

Umut Bulut’un Kayseri’de yaşayan amcası Ömer Bulut, hain saldırı sonrasında açıklamalarda bulundu. Ömer Bulut son olarak maç sırasında abisiyle görüştüğünü belirterek “Acımız çok büyük. Teröre lanet olsun. Dün ağabeyimle maç sırasında birlikteydik. O maçtan sonra yürüyerek eve gitti. Acı haberi geç saatte aldık. Umut şuan Ankara’da yarın (bugün) Kayseri’ye gelecekler. Ağabeyimi burada defnedeceğiz. Bizim ocağımıza ateş düştü umarım bu büyük acıyı artık kimse yaşamaz” dedi.

Bu arada bugün Kayseri’de düzenlenecek cenaze törenine Galatasaray, takım halinde özel uçakla gitti. Kayserispor da tam kadro cenazeye katılacağını açıkladı.

Kaynak: Sporcope

Haberin Devamı
YORUM YAZ