MENÜ

Ümraniyespor'a Eskişehirspor'dan ağır darbe

Eskişehirspor, 2 kez geriye düştüğü maçta yıkılmadı, zorlu Ümraniye deplasmanından beraberlik çıkardı. Ev sahibi Play-Off yolunda önemli kayıp yaşarken, Es Es puanını 32 yaptı.

Ümraniyespor'a Eskişehirspor'dan ağır darbe

Son iki maçını kazanıp ateş hattından çıkan Eskişehirspor, ligin dişli takımlarından Ümraniyespor’a konuk oldu. Maçın henüz 17. dakikada konuk takımda Hakan Aslantaş ikinci sarıdan kırmızı gördü. 25. dakikada İstanbul ekibi Atabey ile öne geçti: 1-0. 34’te bu kez Ümraniye 10 kişi kaldı, Aaron atıldı. İki takım da yaklaşık 1 saatlik bölümü 10’a 10 oynarken, ilk yarı bitmeden Erdal ile Eskişehirspor skoru eşitledi: 1-1.

Haberin Devamı

İkinci devrede Ümraniyespor’da ilk golün sahibi Atabey bu kez asisti yaptı, Recep Aydın ağları havalandırdı. Ancak Es Es yine yıkılmadı. Bu golden sadece 2 dakika sonra Mevlüt Çelik cevabı verdi: 2-2. Kalan bölümlerde baskı kuran taraf Eskişehirspor olurken skor değişmedi ve taraflar birer puanla maçı bitirdi. Adana Demir bugün kazanırsa Ümraniye 6. sırayı kaptıracak. Es Es ise ligde kalma yolunda önemli bir deplasmandan yenilmeden dönmeyi başardı.

YORUM YAZ