MENÜ

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçları heyecanı yaşanacak. Trabzonspor ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ümraniyespor ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. Peki, Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Medical Park Stadı’nda oynanan ilk maçta Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, rakibi karşısında yarı finale yükselme mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. ASPOR'dan canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe’yi deplasmanda 3-1 yendikten sonra kente dönmeyerek İzmir’den İstanbul’a geçen Karadeniz ekibinde Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Abdülkadir Ömür ile Luis Ibanez, kadroda yer almıyor.

Trabzonspor’un Ümraniyespor karşısına geçen hafta ligdeki Göztepe maçında olduğu gibi Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Ekuban ve Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, TFF 3. Lig takımları Erzin Belediyespor’u 3. turda, Anagold 24 Erzincanspor’u 4. turda, 1461 Trabzon’u ise 5. turda eledi. Ümraniyespor, son 16 turunda ise Fenerbahçe’yi 1-0 kazandığı iki maçın sonunda kupa dışına itti.

Haberin Devamı

Trabzonspor ise 4. turda TFF 2. Lig takımı BAK Spor’u, 5. turda aynı ligden Sivas Belediyespor’u geçti. Bordo-mavili ekip, son 16 turunda ise Spor Toto 1. Lig temsilcisi Balıkesirspor Baltok’u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

İki takım arasında oynanan çeyrek final ilk maçı 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Yarınki müsabakada galip gelen taraf, adını yarı finale yazdıracak. Gollü beraberliklerde ise turu geçen ekip, Trabzonspor olacak.

YORUM YAZ