MENÜ

Ümraniye'de son dakika!

Kartal'da sakatların tedavisi tüm hızıyla devam ediyor, teknik direktör Mustafa Denizli derbi planını kuruyor. Alex'i markajla kitlemeyi düşünen kurt hoca, hızlı isimlerle gole ulaşmayı amaçlıyor.

Ümraniye'de son dakika!

Beşiktaş’ta tüm hesaplar Fenerbahçe derbisi üzerine kurulu... Ankaragücü ve Trabzonspor beraberlikleriyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Kara Kartallar, Şükrü Saracoğlu’ndaki derbiye ‘çıkış maçı’ gözüyle bakıyor. Ancak sakat oyuncularda yaşanan belirsizlik, teknik heyeti köşeye sıkıştırmış durumda... Matteo Ferrari’nin derbide oynaması kesinlik kazandı. Ayrıca Tello’nun da durumu iyiye gidiyor. Ancak diğer isimler hakkında sağlık ekibi de net konuşmaktan kaçınıyor. Toraman’ın ve Rüştü’nün fedakarlık yapıp, iğneyle sahaya çıkması bekleniyor. Tabata, Nihat, Ekrem Dağ ve Nobre’nin oynaması ise imkansız. Elindeki isimlere göre ideal 11’ini oluşturmaya çalışan Denizli, Alex de Souza’yı İnönü’deki derbide olduğu gibi Fink’le kilitlemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Tello, Holosko ve Bobo...
Kartal’ın hücum hattı da oynarsa Tello, Holosko ve Bobo’dan kurulu olacak. Mücadelenin ikinci yarısında ise Serdar Özkan’ın oyuna girebileceği konuşuluyor.

YORUM YAZ