MENÜ

Ümit Şengül: Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında sahasında Altay’a 2-1 mağlup olan Giresunspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun." dedi.

Ümit Şengül: Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında sahasında Altay’a 2-1 mağlup olan Giresunspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun." dedi. Şengül, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, 16 maçtır süren yenilmezlik serisinin Altay karşılaşmasında alınan yenilgiyle sona erdiğini söyledi. İki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayan Şengül, "İki takımda iyi oynadı. İki takımı da tebrik etmek lazım. Onlar attı kazandılar. Biz yakaladıklarımızı değerlendiremedik." diye konuştu.

Haberin Devamı

Giresunspor’un hedefinden şaşmadığını ve sezon sonunda Süper Lig’e yükseleceğini aktaran Şengül, şu ifadeleri kullandı:

"Her güzel şeyin bir sonu var. 16 maç sonra mağlubiyetle tanıştık. Kolay iş değil. Bu kadar uzun süre kazanıp sürdürebilmek... Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun. Hedefimiz şampiyonluk ve sonuna karar da bunu sürdüreceğiz. 11 maçın 4’ü aldığımızda hedefimizi yakalayabiliriz. Biz 11 maçın 11’ini de talibiz. Bu oyuncu grubu hayali başaracak güçte, sezon sonunda Giresun’un hayalini gerçekleştirecektir."

YORUM YAZ