MENÜ

Ümit Özat: Play-off yolunda son üç maç

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un teknik direktörü Ümit Özat, kendi sahalarında 4-1 kazandıkları Boluspor maçı sonrası, "Play-off yolunda son üç maç. Bu sefer girdiğimiz o play-off potasında kalıp, yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Ümit Özat: Play-off yolunda son üç maç

Adana Demirspor, Boluspor'u 4-1 mağlup ederek 52 puanla play-off potasına girmeyi başardı. Adana Demirspor teknik direktörü Ümit Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncular ve Başkan Murat Sancak’a verdikleri emekler nedeniyle teşekkür etti.

Haberin Devamı

Oyuncuların son iki maçın travmasını çabuk atlattıklarını ifade eden Özat, şunları söyledi:

"Geldiğimizden bu yana bizim organizasyonumuz gibi daha bize gol atan takım yok. Hep kendi hatamızdan yedik, bu kadar çalışmamıza rağmen. Son golümüzü son idmanda çalıştık. İlk yarı 5-1 olurdu ama 2-1 olunca ’acaba Altay maçı gibi mi olacak’ diye düşünüldü. Camiayı mutlu etmek için çalışıyoruz. Play-off yolunda son üç maç. Bu sefer girdiğimiz o play-off potasında kalıp, yolumuza devam etmek istiyoruz."

Ümit Özat, sakat ve cezalı oyuncuların fazla olmasından yakınarak, "Düşünsene takımın ilk 11’ine giren 5 adam cezalı. Yükselişe geçtiğimiz maçlardan itibaren bir maç aynı 11 ile oynayamadık." diye konuştu. Özat, taraftarlardan takıma destek vermelerini istedi.

YORUM YAZ