MENÜ

Ümit Özat: Bazı maçlar 3 değil, 6 puan değerinde

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, özellikle rakip gördükleri takımlarla oynayacakları maçların 3 değil, 6 puan değerinde olduğunu belirterek, "Bu maçları iyi değerlendirmek lazım" dedi.

Ümit Özat: Bazı maçlar 3 değil, 6 puan değerinde

Özat, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Göztepe’nin iyi bir takım olduğunu dile getirdi.

Göztepe’nin ligde üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmak için oynayacağını kaydeden Özat, "Göztepe ligde iddiasını sürdürmek ve kötü gidişe ’dur’ demek için kazanmak zorunda. Biz de alt sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Tabi kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz. Çünkü bu ligde içeride ve dışarıda alınan puanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Özellikle rakip gördüğünüz takımlarla oynayacağınız maçlar 3 değil, 6 puan değerindedir. Bu maçları iyi değerlendirmek lazım" diye konuştu.

Takımda sakat oyuncu kalmadığına dikkati çeken Özat, ligin en küçük kadrolu takımının Samsunspor olduğunu ama hiçbir zaman bunu bahane etmediklerini vurguladı.

Puan cetvelinde altlarındaki takımların kadrosunun kendilerinden daha pahalı olduğuna işaret eden Özat, şöyle konuştu:

"Buna rağmen biz gözümüzü bir yere diktik, o yolda da gideceğiz. Yönetim kuruluna yapılması gereken transferle ilgili bilgi vermedim. Benim şu an önceliğim bu değil. Kamuoyunda çıkan isimler var ama hiçbiriyle ilgimiz yok. Elbette transfer konusunda isteklerimiz olacak ama daha o konuda bir görüşme yapmadık. Çünkü takımımızın ekonomik durumu ortadadır. Şimdiden ortaya bazı isimleri atmanın diğer oyuncuları üzüleceğini düşünüyorum."

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Göztepe maçının hazırlıklarını teknik direktör Özat yönetiminde sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri’nde antrenmanda futbolcular, ısınma koşusu, 5-2 ve dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ