MENÜ

Ümit Davala: Galatasaray %90 gruptan çıkacaktır

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, sarı kırmızılıların, Lokomotiv'i yendiği maç sonrası karşılaşmayı Exxen'de değerlendirdi.

Ümit Davala: Galatasaray %90 gruptan çıkacaktır

Ünlü spor yorumcusu ve teknik adam Ümit Davala, Galatasaray'ın deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yendiği mücadeleyi Exxen ekranlarında değerlendirdi.

Haberin Devamı

"LOKOMOTIV'İN SALDIRACAĞI BELLİYDİ"

Hoca maçtan önce kafasında oynadı, her maçtan önce oynuyor. Oynadığı her hamle de tuttu. İlk yarı pozisyon vermedi. 2. yarıda Lokomotiv'in galibiyet için saldıracağı belliydi, ihtiyaçları vardı. Ona karşı koyarak galibiyeti aldı.

"ÇOK ÖNEMLİ İŞ BAŞARILDI"

"Bu grupta Galatasaray gol yemeden 3 maçta 7 puan alacak desek kimse inanmazdı ama çok önemli bir iş başarıldı. Çok avantajlı durumda, 2 maç içeride oynanacak, bir maç deplasmanda."

"LİDERLİK HAYAL DEĞİL"

"Grup liderliği hayal değil ama önümüzde zor 3 maç var. Marsilya maçı içeride kolay geçmeyecektir. Büyük avantaj sağlandı. Moral ve motivasyon da var. "

"YİNE ÇOK AZ POZİSYON VERİLDİ"

"Türkiye Ligi ve UEFA farklı. Yine çok az pozisyon veren bir Galatasaray vardı. UEFA'da bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Galatasaray evinde Lokomotiv Moskova'yı yenerse, gruptan çıkmayı yüzde 90 garantileyecektir."

Haberin Devamı

"G.SARAY'IN DEFANSI VE BEŞİKTAŞ'IN FORVETLERİ"

"Beşiktaş derbisi 3 ihtimalli. Beşiktaş'ın iyi bir forvet hattı var. Bireysel olarak oyuncualar çok kaliteli. Skoru her an etkileyebilecek oyunculara sahip. Galatasaray'ın defansı yeter mi, onu da görmek lazım. İki takım da golü arayacaktır."

YORUM YAZ