MENÜ

Ümit Bekmezci: Cazip tekim Pendragon!

Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci, İstanbul yarışlarını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci: Cazip tekim Pendragon!

1.AYAK: Yarış görüp nefes açan yetenekli safkan Luxemburg'u sabah idmanlarında çok formda görmekteyim, geliştirdiği kondisyonu ile birinciliğin en güçlü adayıdır. Drejan sert temposuyla ilk rakibi olur. Gülan Binda, Irish Country, Brave Feet ve Aslan Koçum sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Bu yarışına çok iyi hazırlanan Makaracı Çocuk, dinçlikle ilk şans verdiğim isimdir. Yine noksansız hazırlanan İsmihan, en az favori kadar şans verdiğim isimdir. Sado By Sado önde istediği avansı alması halinde çıktığı gibi bitirebilir. Northern West için olumlu duyumlar aldım, mutlaka değerlendirin. Legend Ring ve Mister Storm ikilisi daha sonraki ihtimallerdir.

3.AYAK: Kısa ara sonrası çok iyi hazırlanan üstün süratli kısrak Elazığ Güzeli, dinçlikle bir solukta bitirebilir. Yetenekli bir tay olan Datçalı, klas pilotuyla ikinci şans verdiğim isimdir. Sinsirella ve Samatyalı daha sonraki ihtimallerdir.

4.AYAK: Geçen yarışını çok beğendiğim Pendragon daha da geliştirdiği bu rakiplerine üstünlük sağlayacaktır.

5.AYAK: Grubun tecrübeli ismi Lady Alina, sert temposuyla çıktığı gibi bitirebilir. Yeterli hazırlığa sahip Big Dance, dinçlikle ikinci şans verdiğim isimdir. Bathsheba ve Imera Fera ikilisi sürpriz yapabilir.

6.AYAK: Ulukız, Bakırcıbey, Dalicim, Baltacı ve Korik imkanlar ölçüsünde şans verdiğim safkanlardır.

3-2-1-7-10-11
4-1-10-11-2-9
4-3-13-11
2
8-2-1-6
1-17-11-7-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ