MENÜ

EURO 2020 | Ukrayna - Kuzey Makedonya maç sonucu: 2-1

EURO 2020 C Grubu maçında Ukrayna, Kuzey Makedonya'yı 2-1 yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü. Kuzey Makedonya ise son maçlar öncesi işini oldukça zora soktu. Ukrayna'ya galibiyeti getiren golleri Andriy Yarmolenko ve Roman Yaremchuk attı. Kuzey Makedonya'nın tek golü ise Ezgjan Alioski'den geldi.

EURO 2020 | Ukrayna - Kuzey Makedonya maç sonucu: 2-1

EURO 2020 C Grubu karşılaşmasında Ukrayna, Kuzey Makedonya'yı 2-1 yenerek son maçlar öncesi iddiasını devam ettirdi. Kuzey Makedonya ise şansını oldukça azalttı.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan Ukrayna, Andriy Yarmolenko ile 29'da öne geçti. 34'te ise Roman Yaremchuk ile skoru 2-0'a getirdi. Üstün bir oyun oynayan Ukrayna, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Kuzey Makedonya, ikinci yarıda, ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun oynadı. Ezgjan Alioski, 57. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviremedi fakat dönen topu tamamladı ve farkı bire indirdi: 2-1. 84'te bu kez VAR incelemesi sonrası Ukrayna penaltı kazandı, Ruslan Malinovsky'nin kullandığı penaltıyı kaleci kurtardı. Elif Elmas'ın da formasını giydiği Kuzey Makedonya, son bölümde beraberlik golü için çok çabalasa da sonuç değişmedi ve kazanan 2-1'lik skorla Ukrayna oldu.

Andriy Shevchenko yönetimindeki Ukrayna, bu galibiyetle grupta 3 puana ulaştı, Kuzey Makedonya'nın ise ilk 2 maç sonunda puanı bulunmuyor.

Haberin Devamı

Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı 11'leri

Ukrayna: Bushchan, Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko, Stepanenko, Yarmolenko, Shaparenko, Zinchenko, Malinovskyi, Yaremchuk

Kuzey Makedonya: Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Nikolov, Ademi, Spirovski, Alioski, Bardi, Elif Elmas, Pandev

YORUM YAZ