MENÜ

Ukrayna basını ne dedi?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi E Grubu üçüncü maçında Dinamo Kiev'e son saniyelerde gelen golle 1-0 mağlup olması Ukrayna basınında geniş yer buldu.

Ukrayna basını ne dedi?

Ukrayna gazete ve önde gelen internet sitelerinde yer alan haber ve yorumlardan satır başları şöyle:

Segodnya:
"4-0 bitebilirdi"
"İlk yarıdaki pozisyonlar gol olsaydı, geçen maçtaki gibi Dinamo Kiev 4-0 kazanabilirdi. İkinci yarıda ataklar kesilse de, Beşiktaş da daha iyi oyun ortaya koyamadı. Garvaş son dakikada attığı golle bizi kurtardı."

Sport Express:
"Atamayana atarlar"
"Şike soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan Tayfur Havutçu'nun yerine geçen Carlos Carvalhal ile Kiev'e gelen Beşiktaş takımının, 8-1'lik geçen eşleşmeyi unutamadığı belliydi. Futbolcuların paniği ilk dakikadan itibaren Carvalhal'a da geçti, Portekizli teknik adam maç boyunca oturmadı. Potekiz dilinde, 'Atamayana atarlar' diye bir deyim var mı bilinmez, ama konuk ekibin de gole yaklaştığı anlar oldu. Şans bizden yanaydı ve bu maç sonrası Dinamo'nun gruptaki kaderi büyük ölçüde belli oldu."

Football.ua:
"Kiev zaferi haketti"
"Taraftarların stadı terk etmeye başladığı dakikalarda mavi-beyazlı ekip golü buldu. Dinamo Kiev'in son dakikalarda hep gol kaçırmasına alışmıştık, gelen bu gole inamak zor oldu. Ama şüphesiz Kiev ekibi zaferi haketti. Beşiktaş kendi evindeki maç öncesi beraberliği elinden karçırdı. Ancak Dinamo Kiev'in gruptan çıkacağı da garanti değil. E Grubu'nda gerçek mücadele yeni başlıyor."

Ua-football.com:
"Bu Beşiktaş İstanbul'da da yenilir"
"Belki biraz yüksek bir beklenti olabilir, Türk arkadaşlarımız da alınmasın ama, Beşiktaş'ı bu haliyle İstanbul'da da yenmez lazım."
Ukrainskiye Novisti: "Dinamo, çaresiz haldeki Beşiktaş'a 93 dakika sonunda gol atabildi."

Haberin Devamı

Sonat KEREM/KİEV, (DHA)

YORUM YAZ