MENÜ

Uğurcan Çakır'ın oynamadığı maçlarda Trabzonspor ne yaptı?

Trabzonspor'un Başakşehir ile oynayacağı lig maçı öncesi kaleciler koronavirüs salgını nedeniyle kadroda yer alamadı. Son yıllarda büyük çıkış yapan ve ligin en yüksek kurtarış yüzdelerinden birine ulaşan Uğurcan Çakır'ın yokluğu takımı etkileyebilir. Peki son 3 sezonda Uğurcan'ın oynamadığı maçlarda Trabzonspor ne yaptı?

Uğurcan Çakır'ın oynamadığı maçlarda Trabzonspor ne yaptı?

Trabzonspor'un Başakşehir ile oynayacağı lig maçı öncesi üç kaleci koronavirüs salgını nedeniyle kadroda yer almadı. Son yıllarda büyük çıkış yapan ve ligin en yüksek kurtarış yüzdelerinden birine ulaşan Uğurcan Çakır'ın yokluğu ise merak konusu. Peki son 3 sezonda Uğurcan'ın oynamadığı maçlarda Trabzonspor ne yaptı?

Haberin Devamı

Trabzonspor bu sezon Gaziantep FK deplasmanında kalede Erce Kardeşler ile başlarken mücadele 1-1 berabere sona ermişti. Geçen sezon Ankaragücü deplasmanında yine Erce Kardeşler görev yaparken maçı bordo-mavili takım 3-0 kazanmıştı. 2018-19 sezonunda ise Galatasaray deplasmanında ve Alanyaspor maçlarında Arda Akbulut görev yapmıştı. Maçları Trabzonspor sırasıyla 3-1 ve 2-0'lık skorla Trabzonspor kaybetmişti.

2020-21 Gaziantep FK 1-1 (Erce Kardeşler)

2019-20 Ankaragücü 3-0 (Erce Kardeşler)

2018-19 Alanyaspor 0-2 (Arda Akbulut)

2018-19 Galatasaray 1-3 (Arda Akbulut)

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Arda Akbulut ve Erce Kardeşler'in yokluğunda 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu görev yapacak

YORUM YAZ