MENÜ

Uğur Çiftçi'den Galatasaray açıklaması

Gençlerbirliği futbolcusu Uğur Çiftçi açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu. devre arasında Galatasaray'dan kulübüne teklif geldiğini söyledi.

Uğur Çiftçi'den Galatasaray açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nde forma giyen Uğur Çiftçi, açıklamalarda bulundu. Kendisi ve takımıyla ilgili özel açıklamalar yapan Uğur Çiftçi'nin röportajından satırbaşları şu şekilde:

Galatasaray'dan transfer teklifi aldı mı?

Gençlerbirliği bence Türkiye'nin en önemli altyapısına sahip. Hocalarıma bu konuda teşekkür ediyorum. Transfer konusunda ise Galatasaray'dan devre arasında kulübüme gelen bir şeyler olabilir. Kulübün şartlarına uymadı ve olmadı diyelim. Zaten şu an transfer konuşmak çok doğru değil diye düşünüyorum.

Porno yıldızlarıyla birlikte olan 21 sporcu

Uğur Çiftçi'nin hedefleri neler?

İlk devreyi iyi kapattık, ikinci yarıda düşüş yaşadık. Ondan sonra yükselişe geçtik. Tabii her futbolcunun hedefi olmalı, benim de doğal olarak hedeflerim var. Hedefim A Milli Takım ve bir gün Avrupa'da oynamak.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Beğendiği bek oyuncuları kimler?

Filipe Luis ve Marcelo'yu çok beğeniyorum. İtalya ve İspanya bana uygun gibi. Önceliğim tabi Gençlerbirliği.

Özat ve Gençlerbirliği hakkında...

Ümit Özat hocanın bizimle ve takımla ilişkisi çok iyi. İnşallah hocamız her zaman güzel yerlerde olur. Elbette futbol bir takım oyunu. Diğer arkadaşlarıma haksızlık etmek istemem. Serdar Gürler'in performansı çok iyi. Takım olarak iyi olduğumuzda zaten başarı geliyor.

Kaynak: Radyospor

ÖZET - Monaco-Juventus maç sonucu: 0-2


Ajax-Lyon maç sonucu: 4-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ