MENÜ

Uğur Boral'a şike dayağı

Uğur Boral'ın Çeşme'nin ünlü mekanlarından Marrakech'te kavga ettiği, kavganın şike tartışması yüzünden çıktığı ve ünlü futbolcunun kavgada darbe aldığı iddia edildi.

Uğur Boral'a şike dayağı

Önceki akşam Uğur Boral, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı Çeşme'deki Marrakech Club'ta eğlenmeye gitti.

Haberin Devamı

4 oyuncu burada gece yarısına kadar sakindi. Daha sonra Emre, Selçuk ve Özer mekandan ayrıldı. Uğur Boral ise "Biraz daha takılayım" diyerek Marrakech'te kaldı.

Geç saatlerde içkiyi de fazla kaçıran bir kişi, Uğur Boral'a "Şikeci" diye bağırdı. Fenerbahçeli oyuncu bunu alkole yordu ve ses çıkarmadı. Bu kişinin yüksek sesle hakaretler yağdırması sonrasında mekanda bulunan birkaç kişi daha Uğur'u hedef alan sözler söyledi. Çıkan tartışma büyüdü. Görevliler araya girmesine rağmen F.Bahçeli oyuncunun oldukça hırpalandığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu ise bu iddiaları yalanladı...

Boral, “Kimseyle kavga etmedim. Hele arkadaşlarımla rahat hissettiğim bir ortamda. Bunlar doğru değil” derken, işletmenin sahibi Mehmet Özener ise VATAN’a şu açıklamayı yaptı: “Başarımızı çekemeyenler bunları uyduruyor. Böyle birşey olmadı. Hatta F.Bahçeli futbolcular rahat eğlensinler diye localarına özel güvenlik yerleştirmiştim.”

Savunmaya takviye

F.Bahçe'de Lugano’nun yeri çabuk dolacak gibi görünüyor.. Uruguaylı’nın Juventus’la anlaşacağı haberleri her geçen gün ciddiyet kazanırken, sarı-lacivertli yönetim de boş durmuyor. Lugano’nun gitme olasılığına karşılık stoper arayışlarına hız veren yönetimin Gent forması gilen Wils’le görüştüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Gazete Vatan

YORUM YAZ