MENÜ

Ufak Tefek Cinayetler | Duygu Sarışın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

İçerde dizisinde yıldızı parlayan Duygu Sarışın, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakteri ile ön plana çıktı ve magazin dünyasının araştırılan ismi oldu. Peki, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakteri ile rol alan Duygu Sarışın Kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte Duygu Sarışın'ın tüm bilinmeyenleri...

Ufak Tefek Cinayetler | Duygu Sarışın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Son günlerin araştırılan isimlerinden birisi olan Duygu Sarışın, İçerde'de gösterdiği performansın ardından şimdi ekranlara Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu karakteri ile karşımıza çıktı. Magazin gündeminden düşmeyen Duygu Sarışın biyografisi, hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor. Netflix dizisi The Protector ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, bir dönem ayrılıp iki ay önce barıştığı Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın ile Marmaris'te tatil yapıyor.

Duygu Sarışın kimdir?

Duygu Sarışın, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Duygu Sarışın tatilde

Haberin Devamı
YORUM YAZ