MENÜ

UEFA'dan flaş açıklama!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Sloven gazetesi Ekipa'ya flaş açıklamalarda bulundu. Ceferin, "Eğer devam etme şansımız olmazsa, şampiyonu ve sonuçları tayin etmek için bir yol bulmamız gerekiyor. Eğer futbol devam etmezse UEFA, liglerin nasıl sonuçlanacağı hakkında bir karar veremez. Ben varsayımlar üzerine konuşuyordum. Her türlü senaryoya hazırız ancak şu an bunların detayları üzerinde çalışmıyoruz.." ifadelerini kullandı.

UEFA'dan flaş açıklama!

Sloven gazetesi Ekipa konuşan Ceferin, "Serie A'nın tamamlanacağını göreceğimiz konusunda iyimserim ve kendime güveniyorum. Bir şey için söz veremem veya garanti edemesem bile her şey ülkenin durumuna bağlı olacaktır. Serie A, UEFA'nın yetkillerinin bir parçası değil. Ancak hükümetler bize yeşil ışık yakması durumunda insanların hayatlarını tehlikeye atmayacağımızı ve futbol için uygun bir çözüm bulmak için herkesi dinleyeceğimizi garanti edebilirim." dedi.

Haberin Devamı

"Liverpool'un şampiyon ilan edileceğini düşünüyorum"

Ceferin, "Diğer Avrupa liglerinden farklı olarak Liverpool uzun süredir liderliği elde götürüyordu. Futbol durmadan önce Manchester City'nin 25 puan önünde bulunuyordu. Lig oynanmasa bile Liverpool'un şampiyon ilan edileceğini düşünüyorum. Ayrıca Liverpool'dan başka takımın nasıl şampiyon olabileceğini göremiyorum." şeklinde konuştu.

"Ligler devam etmezse bir yol bulmamız gerekiyor"

Ceferin, "Eğer devam etme şansımız olmazsa, şampiyonu ve sonuçları tayin etmek için bir yol bulmamız gerekiyor. Eğer futbol devam etmezse UEFA, liglerin nasıl sonuçlanacağı hakkında bir karar veremez. Ben varsayımlar üzerine konuşuyordum. Her türlü senaryoya hazırız ancak şu an bunların detayları üzerinde çalışmıyoruz.." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ