MENÜ
Sponsorlu

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE BEKLERİZ

Real Madrid-Liverpool... Yok böyle final. Avrupa'nın iki devi UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek. Bu #FutbolCoşkusu 'nu 26 Mayıs akşamı Ruffles sponsorluğunda Fanatik yazarlarıyla birlikte yaşamak ister misin? Yapman gereken şey çok basit...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE BEKLERİZ


Fanatik ekibi olarak sizleri Ruffles sponsorluğunda UEFA Şampiyonlar Ligi finaline bekliyoruz. Real Madrid ile Liverpool'u karşı karşıya getirecek dev maçta 5 talihliyi Mehmet Demirkol, Gökhan German, Can Tongo ve Emre Tilev önderliğindeki Fanatik yazarları ile Trump Towers'taki ofisimizde ağırlıyoruz.

Ruffles yiyip, futbol konuşacağımız geceye katılmak için yapmanız gereken tek şey Fanatik'in twitter hesabındaki Ruffles videosunu retweet etmek. 22 Mayıs Perşembe gününe kadar Ruffles videosunu RT yapabilir, misafirimiz olabilirsiniz.

26 Mayıs Cumartesi günü 21.45'te başlama vuruşu yapılacak Real Madrid - Liverpool maçı öncesi 20.00'de Fanatik ofisinde buluşuyoruz. Birlikte yemek yedikten sonra dolu dolu bir futbol sohbeti gerçekleştiriyor, ardından UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izliyoruz.

Tekrar ediyoruz, yapmanız gereken şey çok basit. Fanatik'in twitter hesabındaki #FutbolÇoşkusu etiketli Ruffles videosunu RT yapın, 5 talihliden biri siz olun.

Var mısınız, Ruffles yiyelim futbol konuşalım.


Kampanya katılım koşulları:

* Bu kampanya Ruffles sponsorluğunda Fanatik gazetesi tarafından düzenlenmektedir. Fanatik gazetesi yazarları ve Fanatik Yazıişleri ekibi ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni izlemeye hak kazanan talihliler, 23 Mayıs 2018 tarihinde Fanatik Gazetesi internet sitesi ve Fanatik Gazetesi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
* Talihliler, iletişim bilgilerini belirlenen tarihe kadar iletmedikleri takdirde haklarını kaybedecektir. Bu durumda asil talihlilerin hakkı, yedek talihlilere devredilecektir.
* Kampanya kapsamında hak kazanan talihlilerin 18 yaşını doldurması ve adli sicil kaydının olmaması, spor sahalarından men cezasının bulunmaması gerekmektedir.
* Talihliler ilgili tarihte saat 20.00 itibariyle Fanatik Gazetesi ofisine gelebilecek, geliş ve gidişte ulaşımlarını kendi imkanları ile sağlayacaklardır.

YORUM YAZ