MENÜ

Udinese ve Anderlecht Hadziahmetovic'i istiyor

Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Amir Hadziahmetovic'e, İtalya'dan Udinese ile Belçika'dan Anderlecht talip oldu. Yeşil-Beyazlılar, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk etapta 4 milyon Euro talep etti.

Udinese ve Anderlecht Hadziahmetovic'i istiyor

2015-2016 sezonunun devre arasında Bosna Hersek ekiplerinden Zeljeznicar'dan 500 bin Euro bedel ile Konyaspor'un yolunu tutan Amir Hadziahmetovic, gösterdiği istikrarlı performans ile dikkatleri üzerine çekti. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon da 34 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de gol pası verdi. Hadziahmetovic, bu performansı sonrasında Avrupa takımlarının radarına girdi. Edinilen bilgilere göre Boşnak futbolcu için İtalya Serie A ekibi Udinese ile Belçika takımlarından Anderlecht devreye girdi. Yeşil-Beyazlı ekibin ise yıldız oyuncu için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yüzde 20'si Zeljeznicar

İki kulübün de Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak için bir hayli hevesli olduğu belirtilirken, görüşmelerin kısa bir süre içerisinde başlamasının beklendiği öğrenildi. Eğer Hadziahmetovic, bu kulüplerden bir tanesine giderse altyapısından yetiştiği Zeljeznicar, yüzde 20 pay alacak. Yani 4 milyon Euro'nun, 800 bin Euro'su Boşnak ekibinin kasasına girecek.

YORUM YAZ