MENÜ

Uçakta prim pazarlığı

İstanbul'da dönüş yolunda kahkahalar havada uçuştu. Futbolcular galibiyet primini artırabilmek için Abdürrahim Albayrak'a pres yaptı, kadın basketbolcular da olaya dahil oldu.

Uçakta prim pazarlığı

Kayseri’yi yenerek 7 bin 500 dolar galibiyet primini hak eden Sarı-Kırmızılılar, miktarı artırmak için yönetici Abdürrahim Albayrak’a uçakta yoğun tezahürat yaptı. Bunun üzerine aynı uçakta bulunan kadın basketbol takımının kaptanı Işıl Alben, “Pardon biz kime bağıracağız şimdi” diyerek espri yaptı. Abdürrahim Albayrak, futbolcuların bulunduğu bölüme gitmeyince devreye kaptan Sabri girdi. Uçak görevlilerinden mikrofonu alan Sabri, “Sayın Albayrak bizi duyduğunuzu biiyoruz. Uçağın arkasına bekleniyorsunuz. Gelmezseniz, kendimizi uçaktan aşağı atarız” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Ancak Bursaspor maçı sonrası benzer bir taktikle primi ikiye katlayan oyuncuların planı bu kez Albayrak’ı ikna edemedi. Girişimleri sonuçsuz kalan Sabri bu kez Abdürrahim Albayrak’ın koluna girerek, kendisini oyuncuların olduğu arka bölüme götürdü. ‘Alemin kralı’ tezahüratları içinde arka bölüme gelen Albayrak, “Yönetim kurulu ile görüşelim, ondan sonra karar verelim” yanıtı verdi.

Haberin Devamı

Sabri’den apaçi dansı!

Albayrak’ın, Bursa maçı sonrasındaki vaadine diğer yöneticilerin muhalefet etmesi nedeniyle bu kez temkinli bir
konuşma yaptığı öğrenildi. Yöneticilerinden olumlu bir yanıt alamayan Sarı-Kırmızılı oyuncular, bu kez cenaze marşının melodisini söylemeye başladı ve tüm kafile kahkaha attı. Yolculuğun son bölümlerine doğru ise Sabri ile
Çağlar apaçi müziği eşliğinde dans ederek, takım arkadaşlarını güldürdüler.

YORUM YAZ