MENÜ

'Üç büyükler Trabzonspor'u örnek almalı'

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yabancı oyuncu oynatma ve alt yapıdan oyuncu yetiştirme konusunda gazetemiz haber müdürü Zafer Büyükavcı 'Galatasaray onbir yabancıyla çıkıyor birçok maçına, Fenerbahçe'ye bakıyoruz sekiz yabancı, Beşiktaş'a bakıyoruz yedi sekiz yabancı. Bu işi kim başardı? Bana göre bu konudaki en büyük örnekleri Trabzonspor olmalı'dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yabancı oyuncu oynatma ve alt yapıdan oyuncu yetiştirme konusunda gazetemiz haber müdürü Zafer Büyükavcı 'Galatasaray onbir yabancıyla çıkıyor birçok maçına, Fenerbahçe'ye bakıyoruz sekiz yabancı, Beşiktaş'a bakıyoruz yedi sekiz yabancı. Bu işi kim başardı? Bana göre bu konudaki en büyük örnekleri Trabzonspor olmalı.

Haberin Devamı

Trabzonspor kendi çocuklarını aldı, bir tek Yusuf'u gönderdiler seneye belki Abdülkadir gidebilir. Bir Yusuf'u gönderdin ama alttan üç oyuncu kazandın. Alttan gelen oyuncu şunu farketti; ben mücadele edersem bu kadronun içinde yer alırım ve bu kadronun içinde yer alırsam o Milli Takım'a gideceğim.

Biz o çocuklara o şansı verdiğimiz zaman bu işi başarabiliyorlar. ' İfadelerini kullandı.

YORUM YAZ