MENÜ

U19 Süper Lig şampiyonu Galatasaray kupasını aldı

U19 Elit Gelişim Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kupasını aldı. Birçok oyuncusunu A takıma göndermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda UEFA Gençlik Ligi'ne katılacak.

U19 Süper Lig şampiyonu Galatasaray kupasını aldı

Teknik direktör Hakan Balta yönetiminde U19 Elit Gelişim Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kupasına kavuştu... Ligdeki son maçını Beşiktaş'la oynamadan önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle kupayı kaldıran Sarı-Kırmızılılar, büyük sevinç yaşadı. Galatasaray U19 Takımı'nın teknik heyeti ile oyuncularına, kupa ve madalyalarını TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar ile TFF FGD İdari Koordinatörü Sertan Kıragası takdim etti. U19 takımının mevcut kadrosunda şampiyonluğa katkı sağlayan birçok yıldız adayı, önümüzdeki sezon A takım kadrosunda olmayı iple çekiyor. U19'da kalanlar ve yeni yükselecek olanlar ise gelecek sezonda Türkiye'yi UEFA Gençlik Ligi'nde temsil edecek.

Haberin Devamı

İlk transfer Marsilya'ya

U19 takımının son dönemdeki en flaş transferine imza atan isim ise kuşkusuz Bartuğ Elmaz oldu. Sezona U19'da başlayan, kısa süre sonra A takıma dahil edilen Bartuğ, yeni sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakılmıştı. Bu süre zarfında Fransa'ya giderek Marsilya'ya imza atan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, önümüzdeki günlerde yeni takımına katılacak. Florya'daki personel ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Bartuğ Elmaz'ın Marsilya formasıyla göstereceği performans büyük merak konusu.

YORUM YAZ