MENÜ

Tyler Ennis: O suratı görünce kırıldığını anladım!

Talihsiz bir sakatlık yaşayan Tyler Ennis, o an hakkında hatırladıklarını anlattı.

Tyler Ennis: O suratı görünce kırıldığını anladım!

Talihsiz bir sakatlık yaşayan Tyler Ennis, o an hakkında hatırladıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz Pazar günü oynanan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol – Fenerbahçe maçında sol bacak kaval kemiği kırılan sarı lacivertlilerin Kanadalı yıldızı Tyler Ennis, yaşadıklarını ameliyata girmeden önce takım arkadaşlarıyla paylaştı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece’nin Birleşik Amerikalı oyuncusu Malcolm Armstead’a takılarak yere düşen 24 yaşındaki Tyler Ennis, ayağında çok şiddetli bir acı hissettiğini ancak kırıldığını kesinlikle anlamadığını belirtti.

Tyler Ennis, olay anına ilişkin sözlerinde; “O sırada bizim bench’te oturan takım arkadaşım Joffrey Lauvergne’i gördüm. İki eliyle kafasını tutmuş, bana doğru dehşet içinde bakıyordu. O an kötü bir şey olduğunu anladım. Daha sonra Gigi’yi gördüm ve o da ağzı açık, gözleri büyümüş halde bana bakıyordu. Sonrasını gerçekten hiç hatırlamıyorum.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Karşılaşma, 98-69’luk skorla Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ardından yapılmak zorunda olan basın toplantısına katılan Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradoviç ve tüm takım, toplantının hemen ardından otobüse binip doğruca arkadaşları Tyler Ennis’e gitti. Yıldız oyuncunun hastanede çok duygulandığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin büyük hedefler için kadrosuna kattığı NBA patentli Ennis, dün öğlen saatlerinde Ulus’taki LIV Hastanesi’nde ameliyata alındı. Başarılı oyuncunun iyileşmesinin uzun sürebileceği ve parkelere dönüşünün yaklaşık 3 ayı bulabileceği öğrenildi.

Ennis’in talihsiz sakatlığının ardından Fenerbahçe’nin yeni bir transfer çalışmasına girişip girişmeyeceği ameliyat sonrası doktor raporlarına bakılarak karara bağlanacak. Obradoviç ve yönetici Semih Özsoy’un görüşmesi sonrası strateji netleşecek.

Hürriyet

YORUM YAZ