MENÜ

Twitch, espor için kendi platformuna yeni bir özellik ekliyor

Twitch, espor canlı maçlarının ve tekrarlarının bulunduğu yeni bir sayfayı platformuna ekledi. Milyonlarca insana hitap eden başarılı yayın platformu, espor sektörünün daha fazla kitleye ulaşabilmesi için yeni bir özellik daha ekledi.

Twitch, espor için kendi platformuna yeni bir özellik ekliyor

Espor sürekli gelişmekte olan ve büyük yatırımlar alan bir sektör olmaya başladı. Özellikle korona virüs salgını devam ederken insanların çoğu evlerinde vakit geçiriyor. Evde vakit geçiren insanların çoğu oyun oynamakta ya da hoşlandıkları yayınları izlemekte. Başarılı yayın platformu esporun bu yükselişinin farkında. Bu yüzden espor üzerine bir özellik geleceği tahmin ediliyordu. Hatırlarsınız ki, Activision Blizzard tüm espor yarışmalarını bu yılın başlarında YouTube‘a taşıdı. Bu olaydan sonra Amazon’un yayın platformu herhangi bir atılımda bulunmamıştı.

Haberin Devamı

Şirket, önümüzdeki birkaç gün içinde geliştirilecek yarışmalara ve içeriğe özel olarak hitap eden bu yeni özelliği tanıttı. Twitch’in eski zamanlarında izleyiciler kendilerine hitap eden yayınları bulmakta çok zorlanıyordu. Ancak başarılı yayın platformu getirdiği yeni özelliklerle ve politikalarıyla bu sorunun üstesinden gelmeyi başardı. Şimdi ise insanların izlemek istediği şeylere daha kolay ulaşabilmeleri için adımlar atıyor. Twitch, bu yeni özelliği ekleyerek e-spor hayranlarının rekabetli maçların tadını almasını çok daha basit hale getiriyor.

YENİ PLATFORMA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

YORUM YAZ