MENÜ

Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın istifa etti

TFF 1. Lig'de bugün evinde konuk ettiği Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Tuzlaspor'da teknik direktör Taner Taşkın istifa etti

Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın istifa etti

TFF 1. Lig’in 26. haftasında konuk ettiği Bereket Sigorta Ümraniyespor’a 1-0 yenilen Tuzlaspor’da teknik direktör Taner Taşkın, istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşkın, Tuzlaspor’da çok güzel günler yaşadığını belirterek, "Geçen sene buraya gelirken play-off’un dışındaydık. Almış olduğumuz galibiyetlerle kendimizi play-off’un içine atmıştık. Sonrasında da TFF 1. Lig’e çıkmıştık. Sezon başında da aynı rüzgarla kendimize bir hedef belirledik. Kimse bize şampiyon olun veya play-off’ta olun demedi. Aldığımız sonuçlar bizi zirveye doğru itekledi. Gerçekten de iyi işler yapmıştık." ifadelerini kullandı.

Taşkın, bu sezon daha önce görevi bıraktığı döneme de değinerek, "Takımı play-off potasında bırakmıştım. Ardından ayrılık yaşadık. Benden sonra Ali Tandoğan hocamız geldi. O da iki yenilgi alınca ayrılmak zorunda kaldı. Maalesef futbolda hiçbir zaman dün yok. Hep aynı başarıyı istiyorlar. Benim dönmemde en büyük etken, futbolcu grubunun ’Hocam geri gel, biz sana inanıyoruz, beraber olalım.’ çağrısıydı. Dönmem hataydı. Çok etkilendik. Başkanımızın da daveti bizi onurlandırdı. Bu şekilde geri dönüş yaptık." diye konuştu.

Haberin Devamı

Oyuncularının üzerinde çok büyük baskı ve stres olduğunun altını çizen Taşkın, "Döndüğümde aynı Tuzlaspor’u bulduğumu söyleyemem. Takımı heyecanlandırmak adına çok büyük mesai harcadık. Baskı ve stresten dolayı maç kazanamıyoruz. Bugün de çocuklar çok istekli ve arzuluydular. Fakat girdiğimiz pozisyonları stresten dolayı değerlendiremedik. Hiç pozisyon vermeden 1-0 yenilgiyle ayrıldık. Maçın hakkı beraberlikti. Ancak mağlup olduk. Ben de aynı enerjiyi kendimde bulmadığım için, oyuncularıma soyunma odasında da söyledim, istifa ediyorum. Bu ayrılık iki tarafa da hayırlı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZ