MENÜ

"Türkiye'nin Barcelona'sı Kasımpaşa'dır"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-0 yenen takımına övgüde bulunarak, "Bana göre Türkiye'nin Barcelona'sı sanırım Kasımpaşa'dır" dedi.

"Türkiye'nin Barcelona'sı Kasımpaşa'dır"

Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puan cetvelinde alt bölgeden kurtulmak adına Ankaragücü mücadelesinin bir dönüm maçı olduğunu kaydederek, "Futbolda kazanmak adına her şeyi yaptık. Çok önemli bir rakip karşısında önemli bir sınav verdik. Bu 3 puan çok önemliydi. Futbolcularımı kutluyorum. Bana göre Türkiye’nin Barcelona’sı sanırım Kasımpaşa’dır. Keyif veren bir takımız. Oyuncularımı böyle bir unvanla ifadelendirmek istiyorum" diye konuştu.

Vural, hakem İlker Meral’in sakatlanmasıyla maçı yöneten 4. hakem Serdar Karakaş’ın başarılı bir maç çıkardığını belirterek, "Maçın başında bir şanssızlık oldu. Oyunun 1,5 dakikası geride kalmıştı ve hocamız sakatlandı. Futbolcum İsa 19 yaşında. O da Turkcell Süper Lig’de ilk defa oynayacaktı. Serdar hocamız erkenden Turkcell Süper Lig’de şans bulması belki yetenekli bir hocanın lige kazandırılması anlamında önemli oldu. Camiamıza hayırlı olsun. Lige kötü başlayan bir takım olarak, kümede kalma adına bugün nokta koyduk. Hedefimiz bundan sonra ligi ilk 10 içinde bitirmek olacaktır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ