MENÜ

Türkiye-Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası'nda 6'da 5 yapan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, çeyrek finalde Sırbistan karşısına çıkacak. Kritik müsabaka TSİ 19.00'da başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Türkiye-Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Macaristan’daki Avrupa Şampiyonası’nda bu akşam, kader maçına çıkıyor.

Son iki şampiyonada gümüş ve bronz madalya kazanan Potanın Perileri, üst üste üçüncü madalya için bugün kazanmak zorunda. Rakip F Grubu’nun dördüncüsü Sırbistan... Macaristan’ın Budapeşte kentinde oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Oynadığı 6 maçın 5’ini kazanıp grup lideri olarak çeyrek finale kalan Ay-Yıldızlı basketbolcularımız, Sırbistan’ı son iki şampiyonada mağlup etti. 2013 Fransa’da üçüncülük maçında Sırbistan’ı 92-71’le geçip bronz madalyanın sahibi olan milliler, geçen yılki Dünya Şampiyonası’nda da çeyrek finalde Sırplar’la karşılaşmış, mücadeleden 62-61 galip ayrılmıştı.

Son idmanda taktik çalıştılar

Potanın Perileri, bugün de kazanıp adını yarı finale yazdırmak istiyor. Coach Ekrem Memnun yönetiminde dün Budapeşte’de son hazırlıkları tamamlayan Ay-Yıldızlı basketbolcular, maçın oynanacağı salonda antrenman yaptı. Memnun, idmanda oyuncularını sürekli sert bir dille uyarıp, onlara daha fazla motive olmaları gerektiğini söyledi. Ay-Yıldızlı basketbolcular, Sırbistan maçının taktiği üzerinde çalışırken yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonrası dinlenmeye çekildi. Günün diğer çeyrek final mücadelesinde ise saat 21.30’da Belarus ile Litvanya karşılaşacak. Milliler, Sırbistan’ı yenerse yarı finalde bu maçın galibi ile eşleşecek.

Gökhan German

Haberin Devamı
YORUM YAZ