MENÜ

Türkiye Kupası'nda son finalist Misli.com'da belli oluyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, 0-0'ın rövanşında Galatasaray'ı ağırlıyor. İddialı iki ekibin randevusunun heyecanı ise Misli.com'da yaşanıyor. Zorlu maçın tüm detayları ise haberimizde...

Türkiye Kupası'nda son finalist Misli.com'da belli oluyor

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk ayağı golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

TERİM ROTASYON YAPACAK MI?

Ligde şampiyonluk yarışı veren ve kalan 5 maçını kazandığı takdirde kupayı kaldıracak olan Galatasaray’da asıl hedef 2’de 2 yapmak. Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek duble yapmak isteyen Aslan’da teknik direktör Fatih Terim kadroda rotasyona sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz sezon yarı finalde Akhisarspor’a elenen Sarı-kırmızlılar bu defa işi sıkı tutarak aynı akıbete uğramak istemiyor. Bu nedenle Fatih Terim’in as oyunculara şans vereceği gelen bilgiler arasında. Galatasaray’ın Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatamo, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru ve Diagne 11’i ile sahada olması bekleniyor.

YENİ MALATYASPOR KAZANMAK ZORUNDA

İstanbul’da oynanan ilk maçın berabere bitmesi Yeni Malatyaspor’un avantajına gibi görünse de karşılaşmanın golsüz bitmesi onlar için kazanmayı zorunlu hale getirdi. Her türlü gollü beraberlik Galatasaray’ın işine yarayacağından ev sahibi ekip galibiyet planları yapıyor. 0-0’da ise maç uzatmaya gidecek. Öte yandan ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla düşüşe geçen Sarı-kırmızılılar Avrupa Ligi hayalini gerçekleştirebilmek için kupayı istiyor.

Haberin Devamı

BU İSTATİSTİKLER ÖNEMLİ

- İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 5 karşılaşmanın 3’ü 2.5 gol altı tamamlandı. (2.5 alt)

- İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 5 maçın 4’ü 2-3 aralığında tamamlandı. (2-3 gol)

- Galatasaray rakibiyle Malatya’da oynadığı 2 maçta da galip gelemedi. (Ms 1X)

- İki takım arasındaki son 4 maçta karşılıklı gol olmadı. (Kg yok)

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN TERCİHİ NE?

Kritik rövanş mücadelesine bahis yapan Misli.com üyelerinin tercihlerinde Galatasaray’ın galibiyeti ön plana çıkıyor. Üyelerin %50 ile yarısı konuk ekibin kazanacağını düşünürken toplamda %14’lük kesim ise karşılıklı gollerden ve 2.5 gol üzerinden yana.

MİSLİ.COM YAZARI ERTAN SÜZGÜN NE DİYOR?

Türk Telekom Arena'da oynanan ilk maç golsüz tamamlanmıştı. Galatasaray'da oyuncuların kupadan ziyade lige odaklandığını düşünüyorum. Lig şampiyonluğu onlar adına daha önemli. Hafta sonu da Konyaspor deplasmanına gidecekler. Şu ortamda Yeni Malatyaspor'un finale kalması sürpriz olmaz. Ev sahibi yenilmez.

YORUM YAZ