MENÜ

Türkiye - İsviçre maçı öncesi son dakika gelişmeleri!

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2020 A Grubu son maçında İsviçre ile mücadele edecek. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak mücadele öncesi yayın koordinatörümüz Umut Eken, Bakü'den son gelişmeleri aktardı.

Türkiye, 2020 Avrupa Şampiyonası (Euro 2020) A Grubu üçüncü ve son maçında yarın İsviçre ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Yarın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Bakü Olimpiyat Stadı'nda TSİ'ye göre 19.00'da oynanacak mücadele öncesi orada bulunan yayın koordinatörümüz Umut Eken, son dakika gelişmelerini aktardı:

''Bakü Olimpiyat Stadı'ndayız. İsviçre'nin antrenmanı olacak ve ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek. Daha sonra da teknik direktörümüz Şenol Güneş'in basın toplantısını takip edip ardından 15 dakika A Milli Takımımızla ilgili gözlemlerimizi yapmaya çalışacağız. Yarınla ilgili bazı zorunluluklardan ötürü değişiklikler olacak. Umut Meraş sakat. Onun yerine büyük ihtimalle Mert Müldür oynayacak. Savunmada ve özellikle orta sahanın merkezinde de değişiklikler kaçınılmaz duruyor. Kendi adıma Taylan Antalyalı'nın formaya yakın isimlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Uğurcan Çakır ve Burak Yılmaz'ın formalarının garanti olduğunu görüyorum. Çağlar Söyüncü'nün de formasının garanti olduğunu düşünüyorum. Onun dışındaki değişikliklere bakacağız.''

YORUM YAZ